2017-04-27 14:55:51

Državno prvenstvo u Poreču

 Naša škola sudjelovala je od 23.4.2017. do 25.4.2017. u završnici Državnog prvenstva školskih športskih društava u Poreču. Natjecalo se pet ekipa naših učenika: futsal (djevojke), odbojka (djevojke), odbojka (mladići), rukomet (mladići), stolni tenis (mladići). Rezultati su u nastavku. 

Naša škola sudjelovala je od 23.4.2017. do 25.4.2017. u završnici Državnog prvenstva školskih športskih društava u Poreču. Natjecalo se pet ekipa naših učenika: futsal (djevojke), odbojka (djevojke), odbojka (mladići), rukomet (mladići), stolni tenis (mladići).

Postigli smo sljedeće rezultate:

mjesto: futsal (djevojke) mjesto: odbojka (djevojke) mjesto: rukomet (mladići) mjesto: stolni tenis (mladići) mjesto: odbojka (mladići)

Čestitamo svim učenicama i učenicima koji su se vrijedno pripremali i sudjelovali u svim prvenstvima. Ujedno čestitamo i zahvaljujemo voditeljima timova – nastavnicima: Branki Pavlić, Saši Ivaniševiću, Davoru Sitaru i vanjskim suradnicima Nini Markoviću i Ivoni Jelić.  

Zahvaljujemo se i našem bivšem učeniku Karlu Bartolecu koji je darovao sredstva za majice za sve sudionike državnog prvenstva u Poreču.

 


Športska Gimnazija Zagreb