2018-07-13 11:06:49

Tin Jedvaj i Marko Pjaca, dva bivša učenika Športske gimnazije, u završnici Svjetskog prvenstva u nogometu! Idemo Hrvatska!!!

Tin Jedvaj i Marko Pjaca, dva bivša učenika Športske gimnazije, u završnici Svjetskog prvenstva u nogometu!

Tin Jedvaj pohađao je I., II. i III. razred Športske gimnazije od 2010. do 2013., a Marko Pjaca II., III. i IV. razred od 2011. do 2014. godine. Za to vrijeme bilježili su odlične igre u GNK Dinamu Zagreb te potom ostvarili milijunske transfere u vrhunske klubove liga petice. Tin Jedvaj potpisao je za Romu 2013. godine za šest milijuna eura, odakle je prešao u Bayer Leverkusen. 

Za transfer Marka Pjace u Juventus, 2016. godine, zagrebački Dinamo dobio je 23 milijuna eura, čime je postavio novi rekord po pitanju izlaznih transfera iz HNL-a. Marko se sada nalazi na posudbi u Schalkeu 04, te se nadamo da će uskoro dobiti veću minutažu kao i Tin u Bayeru. Marko ima zabilježen jedan pogodak u službenim nastupima za A reprezentaciju te još dva za niže uzraste, a Tin sva tri za niže uzraste.

Profesori i djelatnici Športske gimnazije s ponosom prate nastupe naših bivših učenika i naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji!

 

 

 

 

 

Veselimo se nedjeljnom ogledu s Francuskom i očekujemo povratak sa zlatnim medaljama!!!


Športska Gimnazija Zagreb