2019-10-22 12:30:54

Radionica za učenike sportaše u sklopu projekta Sinergija

U Hrvatskom športskom muzeju u petak, 25. listopada 2019. godine, održat će se za učenike Športske gimnazije od 9:00 do 10:30 radionica u sklopu projekta Sinergija sportske kulture Olimpijskih vrijednosti i dual karijere mladih sportaša.

U organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i partnera u projektu (Hrvatski športski muzej, Hrvatska olimpijska akademija i Središnji državni ured za šport) na radionici će sudjelovati uz učenike Športske gimnazije i Snježana Pejčić, olimpijka i ambasadorica dual karijere u sportu. Cilj radionice je upoznati učenike sportaše s postavom Hrvatskog športskog muzeja, olimpijskim vrijednostima i informirati ih o dual karijeri u sportu.  

Uz Snježanu Pejčić i Vedranu Malec, ambasadorica dual karijere, u organizaciji i provedbi radionice sudjeluju: Danira Bilić i Marijan Sutlović (HŠM), Stjepan Crnokić (SDUŠ), Ana Popovčić (HOA),  Biserka Vrbek (HOO),  Romana Caput-Jogunica (Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet) te profesori Siniša Latković, (Prva riječka hrvatska gimnazija), Diana Čosić (Športska gimnazija) i Marica Pelivan (Gimnazija Sesvete).


Športska Gimnazija Zagreb