preskoči na sadržaj

Športska gimnazija Zagreb

Login
Tražilica
Natječaji
Radna mjesta
25.09.
Natječaji za radna mjesta: stručni suradnik - pedagog, nastavnik hrvatskog jezika i domar
Športska gimnazija raspisuje natječaj za radna mjesta: - stručni suradnik - pedagog - određeno, puno radno vrijeme - nastavnik hrvatskog jezika - određeno, nepuno radno vrijeme - domar - određeno, puno radno vrijeme

12.07.
Obavijest kandidatima o rezultatu natječaja za radno mjesto nastavnik engleskog jezika
Rezultati natječaja nalaze se u prilogu.

23.05.
Natječaj za radno mjesto nastavnik/ica engleskog jezika
Športska gimnazija raspisuje natječaj za radno mjesto nastavnika/ice engleskog jezika na nepuno, neodređeno radno vrijeme.

Izvanučionička nast.
22.02.
Obavijest o izboru turističke agencije
U prilogu je rezultat izbora turističke agencije za organizaciju maturalnog putovanja u Športskoj gimnaziji. 

15.02.
Poziv potencijalnim davateljima usluga maturalnog putovanja
Pozivaju se potencijalni davatelji usluga čije su ponude izabrane za predstavljanje roditeljima učenika za organizaciju maturalnog putovanja na roditeljski sastanak koji će se održati u ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine.

29.01.
Natječaj za organizaciju maturalnog putovanja
Športska gimnazija planira maturalno putovanje svojih učenika krajem kolovoza ili početkom rujna 2018. Planirano je kružno putovanje po Grčkoj, a ostali su podaci navedeni u obrascu poziva na natječaj koji se nalazi u prilogu.

Nabava
11.05.
Poziv za dostavu ponuda klima uređaja
Športska gimnazija provodi postupak nabave klima uređaja. Tekst poziva za dostavu ponuda te pripadajući dokumenti nalaze se u prilogu. Mole se zainteresirani ponuditelji da traženu dokumentaciju dostave najkasnije do 18.05.2017. godine na e-mail adresu tajnistvo@spogi.hr ili osobno u tajništvo Škole.

22.12.
Odluke o odabiru
Postupak nabave male vrijednosti za potrebe Športske gimnazije proveden je za 2016. godinu, a odluke o odabiru ponuditelja po grupama proizvoda objavljene su  u mapi nabava odluke o odabiru 2016 na stranici   http://www.gimnazija-sportska-zg.skole.hr/ustanova/dokumenti. 

02.12.
Poziv za dostavu ponuda
Športska gimnazija raspisuje poziv za dostavu ponuda za 17 grupa proizvoda.

preskoči na navigaciju