preskoči na sadržaj

Športska gimnazija Zagreb

Login
Tražilica
Natječaji
Radna mjesta
22.12.
Rezultati natječaja za radno mjesto nastavnik/ica glazbene umjetnosti
Rezultati natječaja nalaze se u prilogu.

05.12.
Natječaj za radno mjesto nastavnika/ice glazbene umjetnosti
Športska gimnazija raspisuje natječaj za jedno radno mjesto nastavnika/ice glazbene umjetnosti u Športskoj gimnaziji na nepuno, neodređeno radno vrijeme.    

14.11.
Poništenje natječaja za nastavnika/icu glazbene umjetnosti
Na temelju članka 57. Statuta ravnatelj Športske gimnazije donosi Odluku o poništenju natječaja za radno mjesto nastavnika/ice glazbene umjetnosti koji je objavljen 24. listopada 2017. godine na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mrežnim stranicama Športske gimnazije.

Izvanučionička nast.
17.01.
Natječaj za organizaciju maturalnog putovanja
Športska gimnazija planira maturalno putovanje svojih učenika krajem kolovoza ili početkom rujna 2018. Planirano je kružno putovanje po Grčkoj, a ostali su podaci navedeni u obrascu poziva na natječaj koji se nalazi u prilogu.

24.11.
Poništenje natječaja za organizaciju izvanučioničke nastave
Poništava se natječaj za organizaciju i provedbu višednevne izvanučioničke nastave u Rim objavljen na web stranici Škole 03.11.2017. godine.

03.11.
Natječaj za organizaciju izvanučioničke nastave
Športska gimnazija planira izvanučioničku nastavu svojih učenika koja bi se trebala održati početkom drugog polugodišta. Odredište je Rim, a ostali su podaci navedeni u obrascu poziva na natječaj koji se nalazi u prilogu.

Nabava
11.05.
Poziv za dostavu ponuda klima uređaja
Športska gimnazija provodi postupak nabave klima uređaja. Tekst poziva za dostavu ponuda te pripadajući dokumenti nalaze se u prilogu. Mole se zainteresirani ponuditelji da traženu dokumentaciju dostave najkasnije do 18.05.2017. godine na e-mail adresu tajnistvo@spogi.hr ili osobno u tajništvo Škole.

22.12.
Odluke o odabiru
Postupak nabave male vrijednosti za potrebe Športske gimnazije proveden je za 2016. godinu, a odluke o odabiru ponuditelja po grupama proizvoda objavljene su  u mapi nabava odluke o odabiru 2016 na stranici   http://www.gimnazija-sportska-zg.skole.hr/ustanova/dokumenti. 

02.12.
Poziv za dostavu ponuda
Športska gimnazija raspisuje poziv za dostavu ponuda za 17 grupa proizvoda.

preskoči na navigaciju