preskoči na sadržaj

Športska gimnazija Zagreb

Login
Tražilica
Način rada tijekom epidemije COVID-19

Nastava u školskoj godini 2021./2022. počinje uz pridržavanje uputa HZJZ namijenjenih obrazovnim ustanovama, roditeljima i učenicima pa molimo roditelje i učenike da ih pročitaju i uvaže - Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./2022. (26/08/2021).

Roditelji se mogu upoznati i s dokumentom Ministarstva znanosti i obrazovanja namijenjenim školama, Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 u pedagoškoj/školskoj godini 2021./2022.

U osnosu na uobičajeni (predepidemijski) način rada u Športskoj su gimnaziji na snazi sljedeće promjene:

  • svaki razredni odjel ima svoju učionicu radi manje fluktuacije učenika na uskim hodnicima – uobičajena je kabinetska nastava
     
  • učenicima prvih i drugih razreda nastava počinje u 8:00 i traje do 14:00, a učenicima trećih i četvrtih počinje u 8:50 i traje do 14:50 radi manje gužve u prometu, osobito u autobusnoj liniji koja prolazi pokraj škole – uobičajeno je da svim učenicima nastava počinje u 8:00
     
  • svi učenici (uz iznimke navedene u dokumentu HZJZ) moraju nositi maske na nastavi tijekom cijelog boravka u školi (promjena prema novim mjerama od 5. studenog).

Dodatno, molimo roditelje da učenicima mjere temperaturu te da ih, ako imaju simptome nalik simptomima bolesti COVID-19, ne šalju u školu.

preskoči na navigaciju