preskoči na sadržaj

Športska gimnazija Zagreb

Login
Tražilica
Ponude

Na ovoj se stranici nalaze isti sadržaji kao na stranici Natječaji > ... izvanučionička nastava - razlika je u tome što je ova stranica dostupna s naslovnice putem poveznice Ponude, kao što to zahtijeva Pravilnik o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN 67/2014, NN 81/2015)

Natječaji za izvanučioničku nastavu
25.05.2022.
Poziv potencijalnim davateljima usluga organizacije višednevne učioničke nastave - maturalno putovanje 2022.
Pozivaju se potencijalni davatelji usluga čije su ponude izabrane za predstavljanje roditeljima učenika za koje se organizira višednevna izvanučionička nastava da prisustvuju roditeljskom sastanku koji će se održati u utorak, 31.05.2022. godine u 19 sati u svrhu predstavljanja svojih ponuda u terminima kako je navedeno u prilogu.

20.05.2022.
Javni poziv za višednevnu izvanučioničku nastavu
Temeljem članka 13. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (NN 67/14., 81/15., 53/21.) i Odluke o datumu objave i sadržaju javnog poziva koju je donijelo Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za izvanučioničku nastavu Športske gimnazije, objavljuje se Javni poziv za višednevnu izvanučioničku nastavu.

11.03.2020.
Obavijest o izboru turističke agencije
U prilogu je rezultat izbora turističke agencije za organizaciju maturalnog putovanja u Športskoj gimnaziji.

03.03.2020.
Poziv potencijalnim davateljima usluga organizacije višednevne učioničke nastave - maturalno putovanje 2020.
Pozivaju se potencijalni davatelji usluga čije su ponude izabrane za predstavljanje roditeljima učenika za koje se organizira višednevna izvanučionička nastava da prisustvuju roditeljskom sastanku koji će se održati u četvrtak, 05.03.2020. godine u svrhu predstavljanja svojih ponuda u terminima kako je navedeno u prilogu.

11.03.2019.
Poziv potencijalnim davateljima usluga organizacije terenske nastave
Pozivaju se potencijalni davatelji usluga čije su ponude izabrane za predstavljanje roditeljima učenika za koje se organizira višednevna izvanučionička nastava da prisustvuju roditeljskom sastanku u svrhu predstavljanja svojih ponuda u terminima kako je navedeno u prilogu.

preskoči na navigaciju