preskoči na sadržaj

Športska gimnazija Zagreb

Login
Tražilica
Školska knjižnica
Novosti iz škole
Plesači Hana i Danijel okitili se zlatom
Draženka Rajković Vrdoljak / datum: 11. 12. 2023. 13:55

Hana Sorić (2.d) i njezin plesni partner Danijel Bažulić osvojili su titulu prvaka KUP-a RH za kategoriju starije mladeži u standardnim plesovima te titulu viceprvaka u latinsko-američkim plesovima 9. prosinca u Splitu. Čestitamo!

 


[OPŠIRNIJE]Zlatna medalja u plivanju na Državno prevnstvu u Rijeci
Draženka Rajković Vrdoljak / datum: 4. 12. 2023. 11:42

Naši su se plivači vratili sa zlatnim medaljama s Državnog prvenstava srednjih škola održanog na Kantridi u Rijeci. U ekipi su bili Roko Krpina, Vito Polanšćak, Grga Brkljačić, Roko Sučević i Damjan Domanovac. Voditeljica ekipe je Lucija Zadelj. Čestitamo!


[OPŠIRNIJE]Zlato u plivanju za mušku ekipu Špogija
Administrator / datum: 20. 10. 2023. 09:09

Naša muška ekipa dominirala je u svim disciplinama na bazenu Utrina u srijedu, 19. listopada, na Prvenstvu Grada Zagreba u plivanju za djevojke i mladiće srednjih škola. Time se plasirala se na završnicu Državnog prvenstva koja će se održati početkom prosinca u Rijeci, a djevojke su zauzele odlično 5. mjesto. 

Za mušku ekipu nastupili su Roko Šučević, Vito Polanšćak, Grga Brkljačić i Roko Krpina, a za ekipu djevojaka Tia Batinić, Marija Badrov, Maša Čurla i Marta Sorić. Čestitamo našim učenicima i voditeljici Luciji Zadelj!


[OPŠIRNIJE]Obrazovanje na jeziku i pismu nacionalnih manjina po modelu C
Administrator / datum: 20. 10. 2023. 08:55

Poštovani roditelji,
iz Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport stigla je obavijest o mogućnosti  uključivanja u nastavu na jeziku i pismu nacionalnih manjina po modelu C koja nije namijenjena isključivo učenicima pripadnicima nacionalnih manjina već svim zainteresiranim učenicima, a više o navedenome se nalazi se u dopisu dostupnom je klikom na link opširnije. 


[OPŠIRNIJE]Obavijest o ostvarivanju prava na povlastice za učenike sportaše
Administrator / datum: 14. 9. 2023. 10:32

Obavještavamo učenike i roditelje da se do petka, 22. rujna 2023. jave profesorima tjelesnog odgoja ili ravnatelju radi ostvarivanja prava na povlastice za učenike sportaše (odlazak na treninge za vrijeme nastave ili mentorski način rada). 


[OPŠIRNIJE]Početak nastave u šk. god. 2023./2024.
Administrator / datum: 30. 8. 2023. 10:13

Dragi učenici i roditelji/skrbnici, nastavna godina počinje u ponedjeljak, 4. rujna 2023. godine za 2. i 3. razrede u 8:00 sati, a za 1. u 12:00 sati. Učenici završnih razreda na nastavu dolaze 11. rujna u 8:00 sati.
Podsjećamo učenike da ponesu torbe i vrećice zbog preuzimanja udžbenika.
Svim učenicima, roditeljima/skrbnicima i nastavnicima želimo ugodnu i uspješnu novu školsku godinu.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju