preskoči na sadržaj

Športska gimnazija Zagreb

Login
Tražilica
 
 
Novosti iz škole
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Poziv za uključivanje u istraživanje
Autor: Administrator , 6. 2. 2017.

Dragi učenici,
Dobili smo poziv s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za vaše uključivanje u online istraživanje o vašem sudjelovanju u radu škole pa vam prenosimo njihov poziv. 


Poziv Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta za uključivanje učenika u istraživanje:


Pokrenuli smo online anketu o poštivanju mišljenja i aktivnog sudjelovanja (participacije) učenika u donošenju odluka u školi kako bismo bolje upoznali situaciju u školama u Hrvatskoj u odnosu na tu temu. Anketa je namijenjena svim učenicima srednjih škola u Republici Hrvatskoj i možete joj pristupiti na ovom linku:
http://limesurvey.srce.hr/49389/lang-hr 


Važno nam je upravo od vas učenika saznati kako doživljavate participaciju učenika u školi, koja su vaša iskustva na tu temu i imate li kakvih prijedloga za nas stručnjake kako bolje iskoristiti mogućnosti koje školi stoje na raspolaganju. Zanima nas kako vi učenici vidite mogućnost sudjelovanja u iznošenju vlastitog mišljenja i eventualnom odlučivanju kada se radi o temama u školi koje su važne za vas učenike.
Upitnik je potpuno anoniman, nigdje ne morate upisivati svoje ime, pa vas stoga molimo za iskrenost u odgovaranju. Zato i koristimo online anketu da u svom odgovaranju možete biti potpuno sigurni da nitko neće znati tko je ispunio tu anketu.
Odgovori na pitanja mogu biti ponuđeni što znači da trebate označiti odgovor s kojim se slažete. Osim toga, na neka pitanja odgovori su otvoreni, a to znači da upišete svoj odgovor u predviđeno mjesto.
Prosječno trajanje ispunjavanja ankete je desetak minuta.


Zahvaljujemo vam unaprijed na suradnji!
Voditeljica tima koji se bavi istraživanjem prava djece, Nivex Koller-Trbović
Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju