preskoči na sadržaj

Športska gimnazija Zagreb

Login
Tražilica
 
 
Novosti iz škole
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Potpisan Ugovor s partnerom - Brodskim ekološkim društvom BED-om
Autor: Draženka Rajković Vrdoljak, 18. 2. 2020.

Dana 17. veljače 2020. u Športskoj gimnaziji u Zagrebu održan je inicijalni projektni sastanak predstavnika glavnog provoditelja projekta "Nepoznata rijeka - život Save uzvodno i nizvodno od Zagreb" s partnerom - Brodskim ekološkim društvom BED-om.


Nakon razmjene potpisanih ugovora s ravnateljem Stipom Perišićem, programsku je koordinatoricu BED-a mag.iur Iris Beneš sa radom škole upoznala voditeljica projekta mr.sc. Draženka Rajković Vrdoljak.

Kao početnu aktivnost na Debatnoj skupini, koju vodi profesorica Željka Relić Novosel, predstavnica BED-a gospođa Beneš kratko je predstavila rad udruge te s učenicima porazgovarala o mogućnostima djelovanja pojedinaca u zagovaračkim aktivnostima.

 

Iako pojedinci svojim osobnim odabirima mogu djelovati pozitivno na području zaštite okoliša i prirode, gospođa Beneš je napomenula da se zajedničkim radom taj utjecaj povećava i da je u bitnim promjenama sustava i nužan. Mladi mogu sudjelovati tako da se priključe postojećim globalnim ili lokalnim inicijativama i udrugama, od kojih su neki i spomenuti, a mogu se i samoorganizirati u svojim zajednicama.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju