preskoči na sadržaj

Športska gimnazija Zagreb

Login
Tražilica
Knjižnica
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Interliber 2016.
Autor: Draženka Rajković-Vrdoljak, 3. 11. 2016.

Za ljubitelje knjige i ove će godine od 8. do 13. studenog Interliber otvoriti vrata  5 i 6 pavilona Zagrebačkog velesajma.


Uz pregršt novih naslova, predstavljanja knjiga hrvatskih i inozemnih pisaca, potpisivanje knjiga organizirat će se i susreti nakladnika, knjižara i knjižničara te razne književne radionice i okrugli stolovi. 

PROGRAM DOGAĐANJA U PAVILJONU 6

Članovi Hrvatske udruge školskih knjižničara na Interliberu organiziraju okrugli stol, ovoga puta s temom  Što je bestseller ? Okrugli stol  održat će se u petak, 11. studenoga, od 14 do 15 sati na otvorenoj pozornici paviljona 6 Zagrebačkoga velesajma.

Gosti  okrugloga stola: dr. sc. Julijana Matanović, izv. prof. na Katedri za noviju hrvatsku književnost Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu; dr. sc. Zoran Velagić, izv. prof. na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Osijeku; Zoran Maljković, urednik Mozaik knjige; Borna Vujčić, mladi književnik, autor romana "Nužno zlo"; Višnja Beus, školska knjižničarka u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju