preskoči na sadržaj

Športska gimnazija Zagreb

Login
Tražilica
Knjižnica
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Interliber 2021
Autor: Draženka Rajković Vrdoljak, 9. 11. 2021.

Na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi  43. Interliber održat će se u terminu od 9. do 14. studenog 2021. godine na Zagrebačkom Velesajmu. 


Na najvećem nacionalnom književno događaju održat će se brojni kulturni sadržaji i edukativni programim koji doprinose razvoju kulture čitanja. Paviljone 5, 6 i 7a ispunit će više od 230 izlagača iz 14 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Francuska, Hrvatska, Italija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, SAD, Slovenija, Srbija, Španjolska, Velika Britanija i Sjeverna Irska).

Protokol ulaska na Interliber
Ulaz na sajam je slobodan moguć isključivo uz predočenje važeće Covid potvrde; potvrde o cijepljenju, o preboljenju (unutar 6 mjeseci) ili važećeg negativnog testa (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati).
Ulaz na sajam odvijat će se na sljedeći način: na blagajnama (Južni ulaz Zagrebačkog velesajma) uz predočenje važeće Covid potvrde, posjetitelji će dobiti jednokratnu narukvicu te ulaznicu za sajam s kojom prolaze kroz mehaničke barijere tzv. vrtuljke te ulaze u prostor sajma.
Ispred svakog paviljona (5, 6 i 7a) bit će postavljeni ekrani s prikazom broja osoba u paviljonu te ukoliko broj prijeđe dozvoljenu granicu privremeno će se obustaviti ulazak osoba u paviljon. Također, bit će postavljeni uređaji za beskontaktno mjerenje temperature. Maske su obavezne.
Posjetitelji i ostali sudionici, koji nemaju covid potvrdu imat će mogućnost brzog testiranja na punktu ispred glavnog južnog ulaza na Zagrebačkom velesajmu u vremenu održavanja Interlibera (od 9. do 14. 11. 2021.). Cijena brzog antigenskog testa iznosit će 50 kuna.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju